Cvičili jsme pro Laurinku a společnými silami jsme dokázali něco úžasného!

V sobotu 19. října se na Dukle v Ústí nad Orlicí konala charitativní akce „Cvičíme pro Laurinku“. Téměř 100 lidí přišlo nejen kvůli tanci, ale především s jediným cílem – pomoci malé Laurince Košťálové. A jak to dopadlo? Společně jsme dokázali vybrat neuvěřitelných 143.000 Kč!

Na pódiu se během akce střídalo našich 16 úžasných Zumba lektorů z celé České republiky. Každý z nich přinesl svou vlastní porci nadšení a jedinečného stylu. Všichni, co v tělocvičně byli věděli, proč přišli a to dodávalo celé akci láskyplnou atmosféru. Každý krok na tanečním parketu znamenal také krok k lepší budoucnosti pro malou Laurinku.

Chceme z celého srdce poděkovat všem, kteří se na akci podíleli a poskytli obrovskou podporu. Velké díky patří lektorům, kteří přijeli tančit bez nároku na honorář, a nejen to – mnozí z nich také aktivně vybírali příspěvky pro Laurinku na svých vlastních lekcích. Děkujeme také našim skvělým partnerům, bez nichž by se akce v tomto rozsahu nedala uskutečnit. Někteří věnovali dárky do tomboly, jiní obdarovali účastníky akce, a další přispěli finančně. A v neposlední řadě patří naše díky dobrovolníkům, kteří nám pomohli s přípravami i hladkým průběhem celého odpoledne. Všem účastníkům, kteří neváhali pomoci Laurince jakoukoliv formou, patří obrovské poděkování!

Opět se ukázalo, že když se lidé spojí pro dobrou věc, dokážou opravdu velké věci. 143.000 Kč je nádherná částka, která Laurince a její rodině výrazně pomůže. Ale možná ještě cennější než peníze je ten pocit, že jsme se spojili, že jsme vytvořili komunitu lidí ochotných pomáhat a že jsme dokázali předat lásku a naději tam, kde je potřeba.

Být dobrý je dobrý! A vy si už nyní napište do kalendáře datum pro rok 2025. Opět se spojíme 18.10. a opět budeme konat dobro.

Líbí se vám fotografie z akce? Tyto nádherné vzpomínky pro nás zachytila Tereza Ilgner z Ústí nad Orlicí. Další fotografie si můžete prohlédnout zde.

S láskou Lůca&Mary a celý tým Cvičky Onlajn

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů